فایل فلش درخواستی شما در این تاپیک مطرح کنید
به هر فایلی نیاز داشتید در این تاپیک درخو.است کنید 80 درصد فایل ها دسترسی داریم .
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل فلش درخواستی شما در این تاپیک مطرح کنید
به هر فایلی نیاز داشتید در این تاپیک درخو.است کنید 80 درصد فایل ها دسترسی داریم .
خدمت شما
فایل فلش درخواستی شما
http://satdm.info/showthread.php?839...&p=895#post895
درود بر شما
لطفا فایل فلش استارست مدل
SR-X200CI PLUS
SR-X150D PLUS
با تشکر :heart:
سلام
عزیز این فایلها آپلود شد تست کنید.
فایل فلش رسیور استارست مدل SR-X200CI
فایل فلش رسیور استارست مدل SR-X150D PLUS
بادرودلطفافایل فلش رسیورREDLINE G500...باسپاس
دوست عزیز فایل فلش این مدل در دسترس نیست و در صورت پیدا شدن ان را در سایت قرار خواهیم داد.
کاربر گرامی شما قبل از درخواست بایستی اشتراک پرداخت کنی تا بتونی از فایل بهره ببری و سعی کن یه بار درخواست بدی نه چند بار تا مشمول اخراجی نشی. در کل قسمت مدل ایکون برو و مشکل رسیورت رو دقیق بگو تا کمکت کنم.
سلام فایل فلش آی سی sr-8989hd میخواستم
درود
فایل فلش شما در بخش موجود است شما ابتدا بخش را جسجو کنید بعد درخواست دهید.
http://satdm.pro/showthread.php?3440...RSAT-SR-8989HD
سلام وادب
درخواست فایل فلش استار ست مدل SR-M2
با تشکر
درود برشما
لطفا فایل فلش مدیا استار مدل ms-v380 را میخاستم روی on گیر کرده هیچکاری انجام نمیده
سپاس
نه دوست عزیز ولی سعی میکنم برات پیداش کنم.
دوست عزیز این رسیور تازه وارد بازار شده و متاسفنه فعلا به این مدل دسترسی ندارم .
سلام وادب
درخواست فایل فلش مدیا استار مدل MS-R30 PLUS رو دارم.با تشکر
با سلام فایل فلش رسیور پریمیوم ۱۲۸۰۰ پلاس با ایسی MD25Q128 رو میخواستم. سایت رسمی خود کارخونه نداشت و بجاش از برنامه فلش برای ایسی GD25Q128 رو زدم دستگاه بالا اومد اما ریموت کنترل رو نمیشناسه
سلام
لطفا فایل فلش مدیا استار MS-1800 Uneva سری جدید سال 6-5-2021 برام قرار دهید ممنون میشم.
این یکی رو هم چک کنید.
دوست گرامی در سابت قرار داده شد.
سلام و درود فایل فلش رسیور istrong gs-7676hd
دوست عزیز فایل فلش مورد نظر در سایت قرار داده شد.
سلام.ممنون میشم تمام فایلهای مربوط به ریکاوری وفلش و.....مربوط به رسیور استارتراک مینی مدل 2024NEWرو بزارید.نرم افزار اشتباه تزریق کردن وفلش خوابیده.هیچ جای سوکت rs232هم ندارع.فقط باید آیسی دربیاید بیرون وپروگرام بشه.هرجا گشتم نبود.
شما قبل از هر چیز باید اشتراک پرداخت کنید تا بتونید. دانلود کنید و در ضمن فایل فلش این مدل موجود هست. و نرم افزارش هم موجودهست
سلام.فایل فلش رسیور 4030diamondرو ممنون میشم.
داداش مشکلت چیه؟
مخلصیم.یکی از بچه های تعمیرکار میخواست.چون خودش پروگرامر داره.گفت انگار ایراد فلش خورده.حالا یا ایراد نرم افزار
سلام.فایلش نیست ؟
سلام آقا ارکان عزیز.اقا این مدلها ی۴۰۳۰ دیاموند فایل فلش دارن اصلا یا نه؟
داداش فعلا فایل فلش در دسترس نیست. ولی از طریق فایل ریکاوری میشه درستش کرد.
شما دارید فایلهای ریکاوریش رو؟
سلام وادب
درخواست فایل فلش هانی استار مدل x20 pro MINI دارم.
با تشکر
سلام فایل فلش مدیا استار ms -4030 diamond نیاز است
کاربر گرامی شما اجازه دسترسی به فایلها را ندارید. قبل از هر چیز باید مشترک ساید باشید تا بتوانید دانلود کنید.
کاربر گرامی برای دانلود بایستس اشتراک پرداخت کنید.